Arrangementer
Logget ind: 0 PR Aktionær Fiskeri Økonomi Arrangementer Spil IT Revision
Hits: 38
Brugernavn: Gæst

Niveau op
Mødeplan 2018
Mødeplan 2019
Referat
Mesterskaber

Christian Svendsen


Nyt fra afdelingen: Arrangement afdelingen pusler med en foretningsrejse for medlemmer.....

CSV

Som Arrangementdirektør er jeg ansvarlig for følgende opgaver...

 

  • at den månedlige mødeaften forløber smertefrit mht. til mødetid, Cardmania-spil, ASP-spil og naturligvis lidt HAJ-spil.
  • at være sikker på, at værten har husket følgende rekvisitter til mødet - Logetaske med klokke/kort/mappe, whisky, piskefløde, puddersukker, chips, dip, slik m.m.
  • at være behjælpelig med fremskaffelse af rekvisitter, udarbejdelse af indbydelse, planlægning af spilleplan, frokost og middagsretter i forbindelse med Mesterskaberne 2 gange årligt.
  • at arrangere Åbent Arrangement i juli hvilket normalt består af en 9-hullers golfomgang på Smørum golfbane samt efterfølgende middag og Casinobesøg i København.
  • at sørge for, at den årlige julefrokost på ATP-touren forløber regelmæssigt fra taberens side med korrekt indbydelse og uddelegering af retter osv. Derudover sørge for lidt ekstra underholdning/spil ind imellem retterne.
  • at forsøge at være primusmotor for tiltag til nye arrangementer i loge-regi - det kunne være salg af fyrværkeri eller lodder.

 

Idéen er selvfølgelig, at man selv står for sit arrangement, men altid kan henvende sig til undertegnede for hjælp og assistance.

Med venlig hilsen

Christian Svendsen

Senest opdateret 07-02-2007 08:29:37
Af Christian Svendsen Holde

  Forrige Næste
Seneste upload

15-05-18 19:54

Webmaster

FIGO byder Dem velkommen til Logens sider på internettet. Her finder De alt fra øl og fest til løgnehistorier . FIGO ønsker samtlige Brødre og interesserede gæster et godt og lykkebringende år ..... IT-afdelingen: FIGO er blevet flyttet til UnoEuro, og i den forbindelse er der opstået en række udfordringer, som IT-afdelingen tilsyneladende har løst. Det drejede sig først og fremmest om vores mailserver, der bl.a. udsender opdateringer, reminders m.v. Senest opdagede IT-afdelingen, at alle filer på vores web som del af flytningen har fået nye og identiske oprettelsesdatoer, hvilket var et problem i forhold til udsendelse af bl.a. seneste referat. I den forbindelse er der sket en større gennemgang af mødeplanen. De kan nu downloade kalenderfiler til brug i f.eks. MS-Outlook, så de aldrig mere går glip af en logeaften - se efter ikonet her eller download .ics-filen til næste møde her. Som altid: hvis De opdager tekniske fejl på siderne, så send en mail til IT-afdelingen. FIGO har også fået sin egen NAS, som af hensyn til NSA, FBI, CIA m.fl. er placeret på en tophemmelig og -sikker lokation. De kan uploade og downloade filer til NASen fra ethvert sted på kloden via tilsendt brugernavn og adgangskode. FIGO er derudover trådt ind i det nye årtusinde og kommet på det dersens moderne Facebook - De kan Anbefale og Dele via ikonerne i nederste venstre hjørne... IT-afdelingen har opdateret websiden, så tag et kig forbi serverrummet - nu kan De også få et nostalgisk audiotivt tilbageblik på de glade 80ere og Commodore 64. IT-afdelingen ønsker alle et Godt Nytår !!!..... Revisionsafdelingen: Husk: Hvis du har maden - Klare vi kassekladden. Skal du ha ordnet konen - så ring til revisionen...... Spilleafdelingen: I år kommer de 7 rigtige ..... Arrangementafdelingen: Arrangement afdelingen pusler med en foretningsrejse for medlemmer.......... Senest opdateret: Gæld opdateret onsdag den 11. september 2019 kl. 16:37 (Filen blev uploadet som "Udestående poster FIGO.xls" og fylder 251.904 bytes (246 Kb).). Aktieandele opdateret lørdag den 4. maj 2019 kl. 21:45 (Afbud fra: CB (06-01-2019 16:34:00), SL (21-02-2019 09:50:00). Følgende A-aktier blev registreret: AOP (02072), CSV (02073), LL (02074), MD (02075), MOP (02076), SWN (02077).). Referat opdateret søndag den 7. april 2019 kl. 19:34 (Filen blev uploadet som "Referat050419-LL.doc" og fylder 141.312 bytes (138 Kb).)...........