IT
Logget ind: 0 PR Aktionær Fiskeri Økonomi Arrangementer Spil IT Revision
Hits: 26
Brugernavn: Gæst

Niveau op

Søren Larsen


Spiller nu: 

Nyt fra afdelingen: FIGO er blevet flyttet til UnoEuro, og i den forbindelse er der opstået en række udfordringer, som IT-afdelingen tilsyneladende har løst. Det drejede sig først og fremmest om vores mailserver, der bl.a. udsender opdateringer, reminders m.v. Senest opdagede IT-afdelingen, at alle filer på vores web som del af flytningen har fået nye og identiske oprettelsesdatoer, hvilket var et problem i forhold til udsendelse af bl.a. seneste referat. I den forbindelse er der sket en større gennemgang af mødeplanen. De kan nu downloade kalenderfiler til brug i f.eks. MS-Outlook, så de aldrig mere går glip af en logeaften - se efter ikonet her eller download .ics-filen til næste møde her. Som altid: hvis De opdager tekniske fejl på siderne, så send en mail til IT-afdelingen. FIGO har også fået sin egen NAS, som af hensyn til NSA, FBI, CIA m.fl. er placeret på en tophemmelig og -sikker lokation. De kan uploade og downloade filer til NASen fra ethvert sted på kloden via tilsendt brugernavn og adgangskode. FIGO er derudover trådt ind i det nye årtusinde og kommet på det dersens moderne Facebook - De kan Anbefale og Dele via ikonerne i nederste venstre hjørne... IT-afdelingen har opdateret websiden, så tag et kig forbi serverrummet - nu kan De også få et nostalgisk audiotivt tilbageblik på de glade 80ere og Commodore 64. IT-afdelingen ønsker alle et Godt Nytår !!!

IT-højdepunkter 2012

Der er blevet indføjet genveje i mødeplanen til referat og kassekladde for det pågældende arrangement. Samtidigt ses det, om der er indleveret referat/kassekladde i form af manglende ikon. Rykkerbrevet for kassekladden indeholder nu tekst om god skik ved for sen aflevering.

Der er kommet nyt ikon for Årets Storfanger i Hall of Fame. Samtidigt har FIGO-platten fået et mere passende symbol. IT-afdelingen forventer at udrulle Hall of Fame officielt i Q113, da opdateringerne hermed bliver lettere. Hall of Fame får dermed en plads i navigationspanelet på websitet.

Fremover er det muligt at følge med i den aktuelle stilling i Ludomania, da opdateringer i den samlede stilling udløser en opdatering med teksten ”Der blev registreret point for Ludomania. AAA fører med X point.”. IT-afdelingen forventer, at en lignende opdatering fsa. Hajscoren vil blive udrullet i Q113.

IT-højdepunkter 2013

IT-afdelingen forventer, at følgende bør kunne nås i det nye år

  • Hall of Fame (beskrevet ovenfor)

  • Hajscoren (beskrevet ovenfor)

  • Gældsindberetning via web (ønsket af AOP)

  • Database over aktiver (ønsket af MOP)

Mere tvivlsomme udviklinger

  • Redesign af figo.dk

  • Autogenerering af mail til AOP med datoer for referat/kassekladde

  • Videreudvikling af Hall of Fame (automatisk tildeling af titler fra bl.a. Dualmania, Hajscoren m.fl.)

  • Videreudvikling af gældssiden, så opdatering sker direkte (til AOPs godkendelse)

  • Integration af ASP-websiden, så stillingen kan følges her i stil med Dualmania, Hajscoren m.fl.

  • M.fl.

Senest opdateret 14-04-2018 17:26:52
Af Søren Larsen

  Forrige Næste
Seneste upload

15-05-18 19:54

Webmaster

FIGO byder Dem velkommen til Logens sider på internettet. Her finder De alt fra øl og fest til løgnehistorier . FIGO ønsker samtlige Brødre og interesserede gæster et godt og lykkebringende år ..... IT-afdelingen: FIGO er blevet flyttet til UnoEuro, og i den forbindelse er der opstået en række udfordringer, som IT-afdelingen tilsyneladende har løst. Det drejede sig først og fremmest om vores mailserver, der bl.a. udsender opdateringer, reminders m.v. Senest opdagede IT-afdelingen, at alle filer på vores web som del af flytningen har fået nye og identiske oprettelsesdatoer, hvilket var et problem i forhold til udsendelse af bl.a. seneste referat. I den forbindelse er der sket en større gennemgang af mødeplanen. De kan nu downloade kalenderfiler til brug i f.eks. MS-Outlook, så de aldrig mere går glip af en logeaften - se efter ikonet her eller download .ics-filen til næste møde her. Som altid: hvis De opdager tekniske fejl på siderne, så send en mail til IT-afdelingen. FIGO har også fået sin egen NAS, som af hensyn til NSA, FBI, CIA m.fl. er placeret på en tophemmelig og -sikker lokation. De kan uploade og downloade filer til NASen fra ethvert sted på kloden via tilsendt brugernavn og adgangskode. FIGO er derudover trådt ind i det nye årtusinde og kommet på det dersens moderne Facebook - De kan Anbefale og Dele via ikonerne i nederste venstre hjørne... IT-afdelingen har opdateret websiden, så tag et kig forbi serverrummet - nu kan De også få et nostalgisk audiotivt tilbageblik på de glade 80ere og Commodore 64. IT-afdelingen ønsker alle et Godt Nytår !!!..... Revisionsafdelingen: Husk: Hvis du har maden - Klare vi kassekladden. Skal du ha ordnet konen - så ring til revisionen...... Spilleafdelingen: I år kommer de 7 rigtige ..... Arrangementafdelingen: Arrangement afdelingen pusler med en foretningsrejse for medlemmer.......... Senest opdateret: Gæld opdateret onsdag den 11. september 2019 kl. 16:37 (Filen blev uploadet som "Udestående poster FIGO.xls" og fylder 251.904 bytes (246 Kb).). Aktieandele opdateret lørdag den 4. maj 2019 kl. 21:45 (Afbud fra: CB (06-01-2019 16:34:00), SL (21-02-2019 09:50:00). Følgende A-aktier blev registreret: AOP (02072), CSV (02073), LL (02074), MD (02075), MOP (02076), SWN (02077).). Referat opdateret søndag den 7. april 2019 kl. 19:34 (Filen blev uploadet som "Referat050419-LL.doc" og fylder 141.312 bytes (138 Kb).)...........