Login
Logget ind: 0 Forside Reception Bibliotek Opslagstavlen Login
Hits: 30
Brugernavn: Gæst

Niveau op
Login-detaljer
Glemt adgang
Medlemsdata

Login


Angiv brugernavn og adgangskode

De skal være logget ind for at hente dokumentet

Brugernavn:
Adgangskode:
Gem adgangskode: NB! Bør ikke aktiveres på en offentligt tilgængelig computer, da oplysningerne gemmes på lokal harddisk.
Auto-login:

Sidst logget på onsdag den 16. januar 2019 kl. 11:03 fra 54.172.221.7, CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/). De har i alt været logget på 0 gang(e).

Glemt brugernavn/adgangskode?

  Forrige
Seneste upload

15-05-18 19:54

Webmaster

FIGO byder Dem velkommen til Logens sider på internettet. Her finder De alt fra øl og fest til løgnehistorier . FIGO ønsker samtlige Brødre og interesserede gæster et godt og lykkebringende år ..... IT-afdelingen: FIGO er blevet flyttet til UnoEuro, og i den forbindelse er der opstået en række udfordringer, som IT-afdelingen tilsyneladende har løst. Det drejede sig først og fremmest om vores mailserver, der bl.a. udsender opdateringer, reminders m.v. Senest opdagede IT-afdelingen, at alle filer på vores web som del af flytningen har fået nye og identiske oprettelsesdatoer, hvilket var et problem i forhold til udsendelse af bl.a. seneste referat. I den forbindelse er der sket en større gennemgang af mødeplanen. De kan nu downloade kalenderfiler til brug i f.eks. MS-Outlook, så de aldrig mere går glip af en logeaften - se efter ikonet her eller download .ics-filen til næste møde her. Som altid: hvis De opdager tekniske fejl på siderne, så send en mail til IT-afdelingen. FIGO har også fået sin egen NAS, som af hensyn til NSA, FBI, CIA m.fl. er placeret på en tophemmelig og -sikker lokation. De kan uploade og downloade filer til NASen fra ethvert sted på kloden via tilsendt brugernavn og adgangskode. FIGO er derudover trådt ind i det nye årtusinde og kommet på det dersens moderne Facebook - De kan Anbefale og Dele via ikonerne i nederste venstre hjørne... IT-afdelingen har opdateret websiden, så tag et kig forbi serverrummet - nu kan De også få et nostalgisk audiotivt tilbageblik på de glade 80ere og Commodore 64. IT-afdelingen ønsker alle et Godt Nytår !!!..... Revisionsafdelingen: Husk: Hvis du har maden - Klare vi kassekladden. Skal du ha ordnet konen - så ring til revisionen...... Spilleafdelingen: I år kommer de 7 rigtige ..... Arrangementafdelingen: Arrangement afdelingen pusler med en foretningsrejse for medlemmer.......... Senest opdateret: Gæld opdateret søndag den 6. januar 2019 kl. 17:44 (Filen blev uploadet som "Udestående poster FIGO.xls" og fylder 246.784 bytes (241 Kb).). Modeplan2019 opdateret søndag den 6. januar 2019 kl. 17:30 (Logeaften fredag d. 4. oktober: Refenten blev opdateret og varetages nu af CSV.). Kassekladde opdateret søndag den 6. januar 2019 kl. 17:16 (Filen blev uploadet som "Kassekladde040119-MD.xls" og fylder 81.408 bytes (80 Kb).)...........