Revision
Logget ind: 0 PR Aktionær Fiskeri Økonomi Arrangementer Spil IT Revision
Hits: 20
Brugernavn: Gæst

Niveau op
Gæld

Mads Otto Pedersen


Nyt fra afdelingen: Husk: Hvis du har maden - Klare vi kassekladden. Skal du ha ordnet konen - så ring til revisionen.

MOP

Figo's udlands repræsentant, har I de forløbende 2 år, foretaget en gennemgribende analyse for at finde faciliteter til FIGO udenfor Danmarks grænser.

Undersøgelsen har koncentreret sig om den Baltiske Region, hvor den Lettiske Hovedstad Riga må siges at bære udpræget positive tegn på, at dette kunne blive et enestående område for afholdelse af FIGO's 10 års jubilærum:

Riga der som bekendt ligger i bunden af Riga Bugten, har længe været et yndet mål for fiskekyndinge. Udover selve bugten, rummer området omkring Riga en netværk af Søer, floder og åløb. Af de fangster FIGO's repræsentant for fået kendskab til, kan nævnes en 9 kilos gedde og en Catfish (malle) på ikke mindre end 11,5 kg.

Udover fiskemuligheder rummer Riga på følgende sport- & spille aktiviteter:

  • Bowling
  • Go-cart bane
  • Laser fights
  • Squash
  • Fodbold
  • Summer-Vinter Bobslæde (Sigulda, Bobtrack - kopi af Lillehammer)
  • Pool
  • Dart

Udover disse aktiviteter, der kan dulme FIGO brødernes spilletrang, er der fremrangende muligheder for at disse omgivelser kunne danne rammen for kanon rekorder indenfor FIGO's traditionelle dicipliner. Groupierne I Riga er af en sådan standard, at enhver sportsmand vil yde sit bedst for at opnå deres gunst.

RIGA er ligeledes et fremragende sted, til afspænding og sejersrus efter kampene er gennemført, idet byen udover at sælge læskene drikke i særdelse attraktive omgivelse til yderst favorable priser - også byder på et utal af kasinoer, der itakt med at du tømmer banken (deres eller din egen) forkæler dig med generøse cocktails.

Når mørket sænker sig over og FIGO brødrene begiver sig ud i den lune sommernat er mulighederne endeløse, og et forsøg på at beskrive disse muligheder vil aldrig blive fyldestgørende - så dette vil forblive usagt.

Men på opfordring vil FIGO udenlands repræsentat, naturligvis gøre analysen mere fyldestgørende - hvis dette skulle vise sig, at blive et ønske FIGO ønsker at realisere.

Mads Pedersen

 

FIGO-Udland

Senest opdateret 16-12-2008 17:54:55
Af Mads Otto Pedersen

  Forrige
Seneste upload

15-05-18 19:54

Webmaster

FIGO byder Dem velkommen til Logens sider på internettet. Her finder De alt fra øl og fest til løgnehistorier . FIGO ønsker samtlige Brødre og interesserede gæster et godt og lykkebringende år ..... IT-afdelingen: FIGO er blevet flyttet til UnoEuro, og i den forbindelse er der opstået en række udfordringer, som IT-afdelingen tilsyneladende har løst. Det drejede sig først og fremmest om vores mailserver, der bl.a. udsender opdateringer, reminders m.v. Senest opdagede IT-afdelingen, at alle filer på vores web som del af flytningen har fået nye og identiske oprettelsesdatoer, hvilket var et problem i forhold til udsendelse af bl.a. seneste referat. I den forbindelse er der sket en større gennemgang af mødeplanen. De kan nu downloade kalenderfiler til brug i f.eks. MS-Outlook, så de aldrig mere går glip af en logeaften - se efter ikonet her eller download .ics-filen til næste møde her. Som altid: hvis De opdager tekniske fejl på siderne, så send en mail til IT-afdelingen. FIGO har også fået sin egen NAS, som af hensyn til NSA, FBI, CIA m.fl. er placeret på en tophemmelig og -sikker lokation. De kan uploade og downloade filer til NASen fra ethvert sted på kloden via tilsendt brugernavn og adgangskode. FIGO er derudover trådt ind i det nye årtusinde og kommet på det dersens moderne Facebook - De kan Anbefale og Dele via ikonerne i nederste venstre hjørne... IT-afdelingen har opdateret websiden, så tag et kig forbi serverrummet - nu kan De også få et nostalgisk audiotivt tilbageblik på de glade 80ere og Commodore 64. IT-afdelingen ønsker alle et Godt Nytår !!!..... Revisionsafdelingen: Husk: Hvis du har maden - Klare vi kassekladden. Skal du ha ordnet konen - så ring til revisionen...... Spilleafdelingen: I år kommer de 7 rigtige ..... Arrangementafdelingen: Arrangement afdelingen pusler med en foretningsrejse for medlemmer.......... Senest opdateret: Gæld opdateret onsdag den 11. september 2019 kl. 16:37 (Filen blev uploadet som "Udestående poster FIGO.xls" og fylder 251.904 bytes (246 Kb).). Aktieandele opdateret lørdag den 4. maj 2019 kl. 21:45 (Afbud fra: CB (06-01-2019 16:34:00), SL (21-02-2019 09:50:00). Følgende A-aktier blev registreret: AOP (02072), CSV (02073), LL (02074), MD (02075), MOP (02076), SWN (02077).). Referat opdateret søndag den 7. april 2019 kl. 19:34 (Filen blev uploadet som "Referat050419-LL.doc" og fylder 141.312 bytes (138 Kb).)...........